CubOs iznova spaja Kubu i Slavoniju u Lovačkom društvu Tenja

PR
PR
Pet
13
13. rujna - 15. rujna
20:00 - 23:30
Tenja
Ul. fra Grge Martića bb
Tenja
događaj je prošao

''Želja nam je da u ova tri dana samo uživate, stvarate nova prijateljstva i pratite ritam srca, a za ostalo ćemo se mi pobrinuti'', poručuju organizatori

Loading Događaji

Od 13. do 15. rujna u gradu na Dravi održat će se plesno-gastronomski susret koji spaja dva naizgled nespojiva svijeta – Kubu i Slavoniju! Riječ je o manifestaciji pod nazivom ”CubOs – Cuba in Osijek” koja će se upriličiti peti puta zaredom.

Zagrijavanje započinje u petak u 20 sati partijem dobrodošlice, uz glazbu koja pokreće srca i stopala, drage ljude koje ste upoznali tijekom svih ovih godina, nova lica koja ćete tek upoznati te osvježavajuća pića, plesne animacije i još mnogo toga. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan.

Opušteno se druženje nastavlja u subotu i nedjelju u Lovačkom domu Tenja od jutra do mraka, uz razne igre, art kutak, plesne animacije i radionice, već poznato dobru hranu i piće u tempu koji svima odgovara.

”Želja nam je da u ova tri dana samo uživate, stvarate nova prijateljstva i pratite ritam srca, a za ostalo ćemo se mi pobrinuti”, poručuju organizatori.

Po prvi puta nude četiri različite ulaznice, a to su CAMP PASS od 80 eura za one koji žele svoje šatore ili kampere postaviti na mjestu događaja i družiti se non stop (u cijenu su uključeni doručak, ručak i večera), CUBOS PASS od 65 eura za one koji ne žele propustiti ni sekundu CubOs programa (u cijenu su uključeni ručak i večera), 1-DAY PASS od 25 eura za one koji se žele pridružiti događanju na jedan dan (subotu ili nedjelju) i upijati CubOs energiju te SATURDAY PARTY PASS od deset eura za sve partijanere koji se neće stići družiti s njima tijekom dana.

Ulaz je moguć od 20 sati, a karte potražite na poveznici.

Povezani sadržaj
Preporučeno