Klub Oxygene: Koncert Nika Turković

Pet
27
27. rujna
20:00
Klub Oxygene
Županijska ulica 9
Osijek

Proteklih mjeseci Nika je nastupila u Rijeci i na trogirskom Kula Kula festivalu, a publika će je moći vidjeti i u novoj sezoni RTL-ovog showa „Superstar“

Loading Događaji

Nika Turković dolazi sa svojim bendom u osječki klub Oxygene u petak 27. rujna.

Osijek postaje jedna od Nikinih koncertnih stanica ove jeseni. Već dan nakon Osijeka nastupit će u beogradskom Novom Bitefartcafeu, dok je zagrebačka Tvornica kulture čeka 26. listopada.

Nikin debi album „11“ obilježio je domaću pop scenu 2023. godine. „11“ je dva puta zasjeo na vrh najprodavanijeg albuma u Hrvatskoj i u domaći eter instalirao hitove kao što su „Gledaj me“, „Pusti“, „U mraku“, „Dok nas nema“, „Tvoj mir“ i „Boje“. Krajem prošle godine predstavila je svjež zvuk nasljednika, singl „Ima smisla“, kandidat za Cesaricu u prosincu, a 8. ožujka ove godine i još jednu novu pjesmu – sjajan duet s Nelom „Mogu i sama“.

Proteklih mjeseci Nika je nastupila u Rijeci i na trogirskom Kula Kula festivalu, a publika će je moći vidjeti i u novoj sezoni RTL-ovog showa „Superstar“.

Ulaznice za Oxygene nalaze se u prodaji po cijeni od 8 eura, a kupiti se mogu online na Entrio.hr i na svim Entriovim fizičkim prodajnim mjestima.

Povezani sadržaj

Vikarijat Osijek: Klapa Cambi

26. rujna, 20:00 - 22:30
Vikarijat Osijek

Dvorana Gradski vrt: Koncert Plavi Orkestar

21. prosinca, 20:00 - 23:30
Dvorana Gradski vrt, Osijek

Vikarijat Osijek: Koncert Tedi Spalato

4. listopada, 20:00 - 22:00
Vikarijat Osijek

Dvorana Zrinjevac: Studentska brucošijada uz Džejlu Ramović

16. listopada, 19:00 - 23:59
Dvorana Zrinjevac
Preporučeno