Mosquito Punk Rock Festival

Ivica Benić/SiB.hr
Ivica Benić/SiB.hr
Sub
12
12. listopada
15:00
Kopačevo
Ulica Ferenca Kiša 40
Kopačevo

Ovaj line-up nešto je što se rijetko viđa na ovim prostorima, čak i u sjećanju naših starijih generacija

Loading Događaji

Osluškujući potrebe i prijedloge sugrađana, rodila se ideja koja je brzo prerasla u nešto više, odnosno u prvi “Mosquito” Punk Rock Festival koji će se održati u subotu, 12. listopada u Kopačevu. Dokaz tome je impresivan line-up potvrđenih bendova koji su s oduševljenjem prihvatili poziv za sudjelovanje i tako doprinijeli stvaranju jedne nove priče.

Tako ćete u okviru manifestacije imati prilike uživati u nastupima bendova kao što su Peter And The Test Tube Babies, Šank?!, Gužva u 16-ercu, Debeli Precjednik, Igla i ziherice te Tarzan u Dunsflaši.

Samo deset kilometara od Osijeka i 900 metara od ulaza u Park prirode Kopački rit, imat ćete priliku biti svjedoci nezaboravne festivalske večeri. Ovaj line-up nešto je što se rijetko viđa na ovim prostorima, čak i u sjećanju naših starijih generacija.

Cijena festivalske ulaznice u pretprodaji iznosi 18, dok će na ulazu biti 23 eura. Ulaznice će biti dostupne u fizičkom obliku u Barcelona Pubu te online putem platforme Core-Event. Pretprodaja započinje u petak, 19. kolovoza i traje do 11. listopada.

Uz kupljenu ulaznicu, ostvarujete pravo na besplatan parking i besplatan kamp s osiguranom vodom i sanitarnim čvorom. Za više informacija posjetite poveznicu.

Pokrovitelji su događanja Orgasmatron Schedule i Kreativna agencija Adverta.

Preporučeno