BURE kulture – Beach Party na najpoznatijem baranjskom jezeru Đola u Dardi

Facebook
Facebook
Sub
10
10. kolovoza
20:00
Darda
Jezero Đola
Ulica Ivana Gundulića 15
događaj je prošao

Sve to kako biste se mogli opustiti i uživati pod vedrim baranjskim nebom dok promatrate najpoznatije zvijezde padalice – Suze sv. Lovre

Loading Događaji

U suradnji s Općinom Darda i Turističkom zajednicom Baranje, u subotu u 20 sati organizira se spektakularni događaj koji ne smijete propustiti: BURE kulture – Beach Party na najpoznatijem baranjskom jezeru Đola u Dardi.

Dođite u kupaćem kostimu ili bez njega i pridružite se zabavi koja obećava nevjerojatne trenutke. Na njoj vas očekuje čitav svijet zabave uz brdo napuhanaca, luftića, leptirića, kolutića, napuhane flaminge, poruke u bocama, lopte za plažu, školjke, ležaljke, kišobrančiće, slamčice i brojna druga iznenađenja. Sve to kako biste se mogli opustiti i uživati pod vedrim baranjskim nebom dok promatrate najpoznatije zvijezde padalice – Suze sv. Lovre.

DJ će se pobrinuti za nezaboravne glazbene trenutke s najpoznatijim domaćim hitovima 90-ih. Očekujte ritam koji će vas pokrenuti i vratiti u prošlost s osmijehom na licu.

Sunčani šank nudit će raznovrsna osvježenja i pića koja će zadovoljiti svaki ukus. Pripremili smo bogatu ponudu pića kako biste ostali svježi tijekom cijele večeri.

BURE kulture financiraju Općina Darda, Turistička zajednica Baranje i Osječko-baranjska županija.

Preporučeno