G(A)stro večer: Putovanje kroz svemir pod zvjezdanim nebom

Pixabay
Pixabay
Sub
10
10. kolovoza
17:00
Čepin
Tvrđava Kolođvar
Čepin
događaj je prošao

Spoj gastronomije i astronomije nikada nije bio ovako intrigantan, stoga pozovite svoje prijatelje i obitelj da se pridruže ovoj spektakularnoj večeri pod zvjezdanim nebom

Loading Događaji

U subotu, 10. kolovoza od 17 sati na Tvrđavi Korođvar u Čepinu Neformalna skupina mladih Filia Čepin provodi aktivnost pod nazivom “(G)Astro Večer”.

Uživat ćete u tradicionalnim specijalitetima pripremljenim s ljubavlju, a koji su inspirirani svemirom. Njihove kulinarske kreacije zadovoljit će i najzahtjevnija nepca. Spremite se na kulinarsko putovanje kroz zvijezde!

Za mlađe posjetitelje i sve one koji se osjećaju mlado u srcu, od 17 do 19 sati organiziraju se razne kreativne radionice. Uz to, očekuje vas prilika da naučite kako gledati kroz teleskop, izradite svoj solarni sustav, sudjelujete u raznim astronomskim aktivnostima i još mnogo toga.

Na kraju večeri, kada padne mrak, svi ćemo se okupiti na dekicama i zajedno pod zvjezdanim nebom uživati u čaroliji kiše meteora (Perzeida). Doživite neponovljiv trenutak koji vas može ostaviti bez daha!

Za dobru atmosferu pobrinut će se Vanja Matečić (DJ Ganja). Na njegovim nastupima u zadnjih par godina mogu se najčešće poslušati funky house i disco zvukovi, ali i tech house i italo disco koje publika obožava. Ovom prilikom ugođaj će upotpuniti novijim funky house trakama, kao i legendarnim i bezvremenskim house klasicima koji su oblikovali scenu.

Spoj gastronomije i astronomije nikada nije bio ovako intrigantan, stoga pozovite svoje prijatelje i obitelj da se pridruže ovoj spektakularnoj večeri pod zvjezdanim nebom.

Događaj (G)Astro Večer odvija se u sklopu projekta Solidarnosti Svemirska Akademija koji je financiran sredstvima Europske Snage Solidarnosti.

Preporučeno