5. Đakovo Craft Beer Festival: Uživajte u pivskoj raznolikosti u srcu Slavonije

PR
PR
Pet
6
6. rujna - 8. rujna
17:00 - 00:00
Đakovo
Strossmayerov perivoj
Đakovo
događaj je prošao

Po peti puta u srcu Slavonije održava se Đakovo Craft Beer festival, festival domaćeg piva

Loading Događaji

Đakovo Craft Beer festival održava se 6. i 7. rujna u sklopu programa Đakovačkog ljeta. Festival će se održavati dva dana u Strossmayerovom parku, od 17 sati do ponoći. Organizatori su festivala Grad Đakovo, Turistička zajednica grada Đakova i Black Hat craft pivovara Đakovo. Festival podupiru Osječko-baranjska županija i Hrvatska turistička zajednica.

Na festivalu će se predstaviti više od dvadeset vrsta piva. Pivovare dolaze nam iz središnje i sjeverne Hrvatske te Slavonije. Tri pivovare dolaze nam iz središnje Hrvatske: Nova runda (Zabok), Primarius (ZG) i Kumsko pivo (ZG), jedna pivovara iz sjeverne Hrvatske: Angeluš (Sveti Ivan Zelina), pet pivovara iz Slavonije: Walkow (VU), Golijat (ŽU), Funky Brewery (SB) i Slavonica (Pakrac) te domaćin lokalna pivovara Black Hat (DJ). I ove je godine neizostavan partner festivala Srednja strukovna škola Antuna Horvata Đakovo čiji će učenici i profesori pripremiti i prezentirati ukusne zalogaje koji se najbolje sljubljuju uz craft pivo. Za dobru hranu pobrinuti će se American Joy i Amore.

U prekrasnom Strossmayerovom parku podno Katedrale sv. Petra uz dobru glazbu koju će pružiti DJ Učo (6. – 7.9.), ToMa (6. 9.) i Bang Bang (7. 9.) i ugodnu atmosferu, sigurni smo da će i najizbirljiviji pivoljupci uživati u raznolikoj ponudi pivskih stilova po prihvatljivim cijenama. Za peto izdanje uvode se noviteti kao što je Pivska milja, a jedino na Đakovo Craft Beer festivalu možete kušati festivalsko pivo Spakovo, ovaj puta vol. 3!

Povezani sadržaj
Preporučeno