Prvi put se ženi u 83. godini

Ljerka Tomaš i Ivica Babić odlučili su se vjenčati u trećoj životnoj dobi i ovim činom pokazali da nikada nije kasno reći "DA". Naime, Ivica s pune osamdeset i tri godine, i Ljerka koja je nedavno napunila šezdeset i šest godina, nakon trideset i pet godina poznanstva odlučili su okruniti svoju vezu.

Ljerka Tomaš i Ivica Babić odlučili su se vjenčati u trećoj životnoj dobi i ovim činom pokazali da nikada nije kasno reći “DA”. Naime, Ivica s pune osamdeset i tri godine, i Ljerka koja je nedavno napunila šezdeset i šest godina, nakon trideset i pet godina poznanstva odlučili su okruniti svoju vezu.

Neobičnost je ta da se Ivica nikad nije ženio, te je Ljerka njegova prva izabranica.

“Upoznali smo se prije više od trideset godina, ja sam radila kao medicinska sestra i dolazila sam njegovati njegovu majku. Tako smo se počeli družiti, a i Ivici je trebalo skoro godinu dana da skupi hrabrosti i pozove me na ples. Vjenčanje smo stalno odgađali, ali sada smo se konačno odlučili jedno drugome “obvezati” do kraja života”, riječi su Ljerke Tomaš.

Ivica kaže kako su cijeli život podrška jedno drugome, i kako nikad nije kasno za pravu ljubav. “Godinama sam radio u Beogradu u brodogradilištu, a i aktivno sam se bavio odbojkom, te sam uz sve obveze i putovanja uvijek našao vremena za moju Ljerku”, kaže Ivica. Nakon vjenčanja, mladenci odlaze na medeni mjesec. Ove godine kao i svake, ljetovat će u Karlobagu, gdje Ivica ima vikendicu.

Tekst: I.Mihaljević (Glas Slavonije)

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari