Biciklom uskoro još lakše uz Dravu do Višnjevca

Riječ je o projektu od zajedničkog interesa Grada Osijeka i Hrvatskih voda, ukupne vrijednosti oko 2,5 milijuna kuna. U tijeku je izvođenje radova na dijelu nasipa od poslovne zgrade Hrvatskih voda do spojne ceste sa Strmom ulicom, u dužini oko 300 metara.

Radove u sklopu modernizacije dijela krune nasipa Osijek-Višnjevac obišli su gradonačelnik Krešimir Bubalo i v.d. direktora osječkog VGO-a Hrvatskih voda Zoran Đuroković, sa suradnicima.


Riječ je o projektu od zajedničkog interesa Grada Osijeka i Hrvatskih voda, ukupne vrijednosti oko 2,5 milijuna kuna. U tijeku je izvođenje radova na dijelu nasipa od poslovne zgrade Hrvatskih voda do spojne ceste sa Strmom ulicom, u dužini oko 300 metara. Radovi se odnose na izgradnju prometnice i nogostupa te parkirališta na dijelovima Splavarske ulice i Ulice Pampas, odnosno nasipa Osijek – Višnjevac, čime će se omogućiti cestovni prilaz do zgrade Hrvatskih voda.

S tim u vezi, započeti su radovi na asfaltiranju završnog sloja kolničkog zastora, na dijelovima navedenih ulica i nasipa, koje se nastavljaju na, prethodno od strane Grada Osijeka uređene, okolne prometnice.

IZVOR: www.osijek.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari