Sajamski prostor na Pampasu ugostiti će još jedan Osječki jesenjski sajam i to od 04. do 07. listopada. Najajvljeno je više od stotinu izlagača.
Proizvodnja hrane, racionalizacija potrošnje energije,
alternativni izvori i podizanje energetske učinkovitosti, jačanje
ekološke svijesti o potrebi očuvanja zdrave hrane, vode, tla i
zraka u funkciji održivog razvoja, proizvodnja autohtonih
proizvoda u svrhu podizanja regionalne konkurentnosti, naše su
komparativne prednosti kojima možemo odgovoriti na izazove koje
pred suvremeno društvo postavlja trenutna gospodarska
situacija.
Osječki sajam d.o.o. svake godine na jesenskoj
sajamskoj manifestaciji daje uvid u najnovija dostignuća
nacionalnog gospodarstva kroz segmente u području poljoprivrede,
prehrambene industrije i ekološki zdrave hrane, grijanja, štednje
energije i opremanja doma, proizvodnje i prezentacije autohtonih
proizvoda i usluga naše regije.
Ovogodišnji Osječki jesenski sajam, održat će se početkom
listopada po petnaesti put u Osijeku. Ovu značajnu sajamsku
priredbu organiziramo pod pokroviteljstvom Grada Osijeka i
Osječko-baranjske županije.
Osim prezentacije roba i usluga prema programskom određenju,
edukativni i natjecateljski karakter sajma podržava
i 17. Nacionalno ocjenjivanje kvalitetnih sorti
meda u organizaciji i suradnji s HGK ŽK Osijek.
Uvjereni smo da će ova zanimljiva, raznovrsna i izuzetno posjećena sajamska priredba i ove godine okupiti velik broj izlagača. Ne samo da očekujemo nastupe brojnih izlagača koji su i prethodnih godina bili sudionici, na čije smo zadovoljstvo ostvarenim kontaktima i poslovnim rezultatima osobito ponosni, uvjereni smo i u nastupe novih poslovnih partnera s novim idejama i prijedlozima – poručili su iz Osječkog sajma.