U pripremi biciklističke do Sarvaša, Livane i Antunovca

Uz već izgrađenih 33,50 km biciklističkih staza, u pripremi je izrada projektne dokumentacije za izgradnju biciklističke staze uz Ulicu sv. L. B. Mandića u dužini cca 2.500m te za izgradnju biciklističke staze od Zelenog polja (Vukovarskom ulicom) do Sarvaša u duljini preko 10.500 m, a u pripremi je izrada projekta za biciklističku stazu uz Vinkovačku ulicu od Industrijske četvrti do početka područja Općine Antunovac.

U okviru popravka pješačko-biciklističkih staza koje radi Upravni odjel za komunalno-stambeno gospodarstvo i promet te zaštitu okoliša obilježit će se biciklistički trak na sjevernoj strani nogostupa u Strossmayerovoj ulici (od Kolodvorske do Višnjevca), na zapadnom nogostupu u Trpimirovoj ulici (od Divaltove do E. Avenije) te na južnom nogostupu E. Avenije (od Radićeve do Istarske), što je ukupno oko 4,0 km novih biciklističkih površina.


Treba napomenuti da Hrvatske vode rade projekt spoja šetnice od objekta “Stare pumparnice” do objekta Vodogradnjepa će se obilježavanjem biciklističkog traka na toj površini spojiti i biciklističke površine.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari