Osječka pivovara: ‘Skupi 10 čepova i osvoji 1000 kuna’

PRAVILNIK ZA NAGRADNU IGRU OSJEČKE PIVOVARE D.D. i KONZUMA
“Skupi 10 čepova za 1000 kuna”

I
Nagradnu igru organizira Osječka pivovara d.d., Vukovarska 312 Osijek OIB 80862777678.

II
Nagradna igra organizira se u svrhu promidžbe Osječkog Blagdanskog piva.

III
Nagradna igra započinje 01.12.2012. godine, tj. danom objave ovih pravila u dnevnom tisku, po dobivanju odobrenja Ministarstva financija, i traje u kontinuitetu do 01.02.2013.

IV
Nagradna igra uključuje slijedeća pakiranja iz palete proizvoda Osječke pivovare: Osječko Blagdansko pivo 0,5l u staklenoj boci.

V
Ukupan fond nagrada ove nagradne igre sadrži:

40 x Konzum poklon bon jedinične cijene 1.000,00 kn, ukupne vrijednosti 40.000,00 kn. Poklon bon kupci dobivaju na temelju 10 (deset) nađenih ikona hmelja ispod čepa Osječkog Blagdanskog piva 0,5l.
50 x malih gajbi Osječkog piva jedinične cijene 79,69 kn, ukupne vrijednosti 3.984,50 kn. Male gajbe dobitnici dobivaju na temelju izvlačenja.

Ukupna vrijednost nagradnog fonda ove nagradne igre iznosi 35.187,60 kn, odnosno sa PDV-om 43.984,50 kn.
Organizator se obvezuje 5% utvrđenog nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

VI
Nagradna igra se organizira i provodi na prodajnim mjestima trgovačkog lanca Konzum, koja u prodajnom asortimanu imaju pakiranje Osječkog Blagdanskog piva navedena u članku IV. Sva prodajna mjesta na kojima se organizira nagradna igra bit će označena promotivnim plakatom s detaljnim informacijama o načinu sudjelovanja u nagradnoj igri. Prodajna mjesta trgovačkog lanca Konzum se nalaze u prilogu ovog pravilnika.

VII
Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je kupiti Osječko Blagdansko pivo od pakiranja navedenog u članku IV. Ako kupac ispod čepa otkrije ikonu hmelja i sakupi 10 čepova s ikonom hmelja,treba se javiti u Osječku pivovaru d.d. sa kopijom računa iz trgovačkog lanca Konzum i dobiva za nagradu Konzum poklon bon s iznosom od 1.000,00 kn. Svi ostali kupci koji ne otkriju ikonu hmelja ispod čepa, mogu slati u koverti 10 praznih čepova( na kojima se ne nalazi ikona hmelja) Osječkog Blagdanskog piva sa boce 0,5l do 01.02.2013. godine na adresu Osječka pivovara d.d., Vukovarska 312, 31000 Osijek zajedno s osobnim podacima (ime i prezime, broj telefona,adresa prebivališta) i kopijom računa iz trgovačkog lanca Konzum i time sudjelovati u izvlačenju 50 nagrada. U javnom, komisijskom izvlačenju bit će izvučeno i zapisnički utvrđeno 50 dobitnika od kojih će svaki dobiti malu gajbu 8OD 11 boca) Osječkog piva 0,5 l.

Svaki sudionik ima pravo poslati neograničen broj koverti. Svaka koverta s 10 čepova smatrat će se kao zasebna prijava za nagradno izvlačenje. Sve koverte koje će biti poslane nakon 01.02.2013. neće biti važeće. Kao potvrda datuma slanja važit će pečat poštanskog ureda.

VIII
Javnim, komisijskim izvlačenjem, koje će se održati 07. 02. 2013., bit će izvučeni i zapisnički utvrđeni svi dobitnici koji su stekli pravo na nagrade, sukladno uvjetima utvrđenim u ovim Pravilima. Izvlačenje nagrada će se održati u sklopu Osječke pivovare d.d. Ukoliko do 07.02.2012. godine ne bude podijeljeno svih 40 Konzum poklon bonova, one Konzum poklon bonove koji nisu podijeljeni ići će u nagradni fond izvlačenja.

IX
U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi građani Republike Hrvatske osim zaposlenih u Osječkoj pivovari i trgovačkom lancu Konzum, te članova njihovih obitelji.

X
Dobitnici nagrada ne moraju biti nazočni na izvlačenju nagrada.

XI
Imena dobitnika bit će objavljena u dnevnom tisku, u roku od 8 dana od dana izvlačenja nagradne igre. Dobitnici će biti obaviješteni pisanim putem u roku od 8 dana od dana izvlačenja nagradne igre.

XII
Dobitnici nagrada su dužni svoje nagrade podići u roku 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobitku nagrada.

XIII
Dobitnik svoju nagradu preuzima uz predočenje osobne iskaznice i ispunjavanjem formulara Potvrda o prijemu nagrade, čime prestaju sve daljnje obveze Osječke pivovare d.d. prema njima.

XIV
Ako je dobitnik neke od nagrada maloljetna osoba, nagradu obvezno preuzima jedan od roditelja ili staratelja.

XV
Dobitnik nema pravo zatražiti od Osječke pivovare d.d. protuvrijednost nagrade u novcu.

XVI
Osječka pivovara d.d. snosi sve troškove nabave i predaje nagrada do trenutka preuzimanja od strane dobitnika, uključujući sve poreze, trošarine i PDV.

XVII
Ukoliko ne bude osvojen ukupan broj nagrada iz člana V., Osječka pivovara d.d. će broj preostalih nagrada utvrditi zapisnički uz nazočnost javnog bilježnika i organizirati javnu dražbu na kojoj će preostale nagrade prodati, a tako prikupljena sredstva uplatiti u korist državnog proračuna.

XVIII
Osječka pivovara d.d. može prekinuti nagradnu igru u slučaju poremećaja u proizvodnji ili na tržištu koji bi onemogućili predviđeni tijek nagradne igre.

XIX
Sudjelovanjem u nagradnoj igri sudionici su suglasni s ovim pravilima.

XX
Za tumačenje pravila nagradne igre ovlašten je organizator.

XXI
Sudjelovanje u nagradnoj igri podrazumijeva pristanak dobitnika na fotografiranje i snimanje, objavljivanje tih fotografija i snimljenog materijala te njihovih osobnih podataka u promotivne svrhe (u koje je uključeno i sms oglašavanje), bez prava na naknadu.

XXII
Za sve eventualne sporove proizašle iz nagradne igre, stvarno i mjesno nadležan je sud u Osijeku.

XXIII
Informacije o nagradnoj igri potrošači mogu pronaći za vrijeme trajanja nagradne igre na plakatima te pozivom na broj telefona 031/514-700, radnim danima od 8 do 14 sati.

XXIV
Ova Pravila, po pribavljenom odobrenju Ministarstva financija, objavit će se u dnevnom tisku.

Osijek, 09.11.2012.

ORGANIZATOR:
Osječka pivovara d.d.
Direktorica
Zdenka Matok-Jurković

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari