Nagrade najboljim volonterima

Na Međunarodni dan volontera u Muzeju Slavonije dodijeljene su godišnje volonterske nagrade koje već sedmu godinu dodjeljuje Volonterski centar Osijek.

Nagrade za angažman pojedinaca dodjeljenje su: Milanu Nadalinu, volonteru u Domu za starije i nemoćne osobe, Ankici Kisić, koja je volonterski doprinos dala dječjem forumu, kao i različitim edukativnim aktivnostima za djecu u Društvu Naša djeca, Franji Houri, koji je protekloj godini u SOS-Dječjem selu Ladimirevci pomagao učenicima od 5. do 8. razreda pri svladavanju gradiva iz matematike i fizike te Mariji Šešo koja je predsjednica Udruge “Veronikin rubac” za pružanje pomoći i njege starijim i nemoćnim osobama.

Nagradu za primjere dobre prakse uključivanja volontera dobila je Udruga Pannonian, najpoznatija po manifestaciji Pannonian Challenge. Udruga Vukovarska iskrica dobila je nagradu za pomoć osobama s mentalnom retardacijom, koja senzibilizira zajednicu za prihvaćanje osoba s intelektualnim teškoćama kao ravnopravnih sugrađana.

Nagrade dobitnicima uručili su predstavnici Županije osječko-baranjske, Grada Osijeka, Grada Vukovara i Volonterskog centra Osijek.

SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari