Vozač GPP-a prekinio vožnju zbog prevelike gužve u autobusu

Gužve u vozilima GPP-a nisu novost, posebno u vrijeme "špica". No kada vozač zbog tog zaustavi vozilo i neće nastaviti vožnju, to je već nesvakidašnji događaj.

Gužve u vozilima GPP-a nisu novost, posebno u vrijeme “špica”. No kada vozač zbog tog zaustavi vozilo i neće nastaviti vožnju, to je već nesvakidašnji događaj.

To se dogodilo i na liniji koja prometuje do Tenje, piše Glas Slavonije. Putnici Jasni D. koja je vozača i upozorila na pretjeranu gužvu to se učinilo primjereno.

Gužva je svakoga dana oko 14 sati u autobusu za Tenju. Kako je razmak između dvije vožnje oko 20 minuta, a svima nama žuri se kući, u autobusu bude toliko putnika da doslovce stoje na stepenicama. Upozorila sam vozača na to i on je stao, no ipak je zbog nezadovoljstva putnika ubrzo nastavio vožnju, ispričala je Glasu Slavonije ova putnica.

Međutim, potez vozača potpuno je ispravan i očekivan ako je broj putnika znatno veći od dozvoljenog – kaže Josip Nađ, zamjenik direktora GPP-a, no naglašava da vozači rijetko pribjegavaju zaustavljanju vozila, već da češće ne primaju putnike u vozilo, a postoji i pravilink za to.

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari