Završetak rekonstrukcije Srednjike krajem ožujka

Vremenske prilike baš i ne pogoduju građevinskoj operativi, ali s s obzirom na to da se bliže izbori, na rekonstrukciji Srednjoškolskog igrališta radi se punom parom.

Radovi su izašli iz zemlje i trenutno se obavljaju završne pripreme podloge za buduću tartan-stazu. Istovremeno se rastavljaju i odnose sprave iz skateparka te se priprema podloga na košarkaškom i susjednom rukometnom terenu koji će dobiti posebnu gumiranu podlogu. Rasvjetu iz skateparka iskoristit ćemo za osvjetljavanje terena za odbojku na pijesku, a prikupljamo i ponude za postavljanje posebnih sprava za vježbe na otvorenom koje planiramo postaviti na prostoru skateparka. Asfaltne baze još ne rade, ali čim vrijeme dopusti, počinjemo asfaltiranje nogometnih terena u središtu atletske staze, a postavljanje tartana ostavit će se za sam kraj investicije. Očekujemo da će u ožujku biti dovoljno toplih dana da se sve obavi kvalitetno i na vrijeme – rekao je za Glas Slavonije direktor Športskih objekata Zvonko Ibriks.

Srednjika bi tako proljeće trebala dočekati s novim asfaltom na nogometnim terenima, tartan atletskom stazom, košarkaškim terenom od posebne gumirane podloge, zaletištem za skokove u vis i skokove s motkom, bacalištem, boćalištem, svlačionicama. Radovi su vrijedni 4,5 milijuna kuna, a izvođač je tvrtka Gradnja.

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari