sprema se i izbor za naj psa

Portanova ne radi 1. svibnja, ali vas nakon toga očekuju najveći popusti i akcije

Ali zato dva dana poslije shopping možete nadoknaditi uz najveće popuste i najbolje akcije na jednom mjestu

Kada je o shoppingu riječ, a o čemu bi drugo bilo riječi kada pričamo o Portanovi, imajte na umu da su u nedjelju, 1 svibnja na Međunarodni praznik rada, kao i svake godine, trgovine u Portanovi zatvorene! Radit će samo 2. kat, kat zabave i to kako slijedi: CineStar od 10 do 23 sata, Luckia Casino od 8 do 5 sati, lounge bar Waldinger od 15 sati, a Gbowling od 12 do 23 sata. Resorani Surfer i Polaris neće raditi.

Ali prilika za nadoknaditi ovu neradnu nedjelju stiže već u srijedu 4. svibnja kada je nova Portastična srijeda, a znamo da ona svake prve srijede u mjesecu iznova donosi super popuste i akcije kojima će i ovoga puta biti teško odoljeti! Ako tome pridodamo kako je stiglo vrijeme svadbi, krštenja, raznih prigoda koje zahtijevaju nove modne kombinacije kao i kreativne darove, zadovoljstvo shoppinga na taj dan bit će još i veće. Inspirirajte se u Portanovi i pritom iskoristite najbolje popuste povodom Portastične srijede! A kako bi prvi saznali koji vas popusti očekuju, pratite web stranicu i društvene mreže Portanove. 

A kako u Portanovi nije uvijek riječ samo o shoppingu, podsjećamo da je u Portanovi u subotu, 30. travnja na redu još jedna u nizu redovnih akcija Dobrovoljnog darivanja krvi. Djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Osijek i Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek i ove subote čekaju vas u prizemlju TC Portanova, u lokalu nasuprot Hrvatske pošte.

A šuška se šuška da se u Portanovi sprema NAJ event koji će po drugi puta na jednom mjestu okupiti NAJ male, NAJ velike, NAJ seniore, NAJ štence… na izboru za NAJ psa Portanove! Izvukli smo par fotografija iz arhive i podsjetili se kako je to izgledalo 2019. godine… 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari