Ponuda poslova u Osijeku i okolici

Nakon zatišja za vrijeme blagdana s novom godinom stiže i nova ponuda poslova na tržištu rada.

Vrijeme blagdana je iza nas i vrijeme je da se pokrenete prema traženju posla. Donosimo ponudu aktivnih oglasa za Osječko-baranjsku županiju.

Tvrtka Inditex koja je zastupnik poznate robne marke Zare, Bershke i drugih  traži djelatnike za radno mjesto voditelj/zamjenik trgovine. Traže se odgovorni profesionalci, motivirani i zaljubljeni u modu, te s izraženim odličnim komunikacijskim vještinama. Radno mjesto se odnosi na budući trgovački centar Portanova.

Od aktivnih oglasa u TC Portanova tu je New Yorker za koji je rok prijave do sutra (05.01.) pa se prijavite ukoliko već niste.  Osim New Yorkera aktualni su poslovi i u Cinestaru.

Poznata osječka tvrtka Inchoo, koja se bavi izradom software rješenja za online trgovinu, traži novoga talentiranog člana tima koje je na “ti” sa pojmovima poput PPC, Google Analytics, conversion rate, API, payment gateway, HTML, CSS, PHP, ZEND, javascript.

Za one sa diplomom agronomskog ili poljoprivrednog fakulteta tvrtka Veterina Kalinova otvorila je radno mjesto prodajnog predstavnika za područje Slavonije. Rok prijave je 07.01.

Za sve one koji imaju iskustva u radu sa korisnicima u kontaktnim centrima Hora d.o.o. raspisala je natječaj za radno mjesto telefonskog operatera/promotora.  Nude rad u ugodnoj atmosferi na najnovijoj opremi i aplikacijama uz mogućnost školovanja i napredovanja. Radni odnos je na određeno vrijeme.

Opširniju ponudu poslova možete potražiti na specijaliziranim portalima posao.hr, moj-posao.hr te na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Tekst: SiB.hr
Foto: Vjekoslav Skledar/Cropix

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari