Vremenska prognoza: Snijeg, snijeg i samo snijeg…

Pročitavši naslov mnogi od vas vjerovatno su rekli: “Zar opet snijeg?”. Srećom snijega više neće biti jer nas kroz narednih nekoliko dana  sunčano i sve toplije vrijeme. Temperature će se penjati čak do 15 C, a mnogi će s veseljem prihvatiti činjenicu kako kroz narednih nekoliko dana više neće ni biti jutarnjih mrazova, čak će i hladan sjeverac zamjeniti lagani vjetar južnih smjerova. U takvim uvjetima nas očekuje proljeće u punom smislu tih riječi.

Stoga svi oni koji ste priželjkivali sunčano i toplije vrijeme doći ćete na svoje, jer u idućih pet do šest dana ne očekujemo nikakve oborine i niske temperature, već samo sunce i proljetno vrijeme!

Provedite to vrijeme kvalitetno na zraku. Šetajte, rolajte, popijte kavicu na nekoj od terasa koje će se sigurno otvoriti već ovih dana, posjetite neki od sportskih događanja i prije svega dišite život punim plućima.

Naravno uz lijepo vrijeme idu i neke druge aktivnosti na otvorenome. Kako pripremiti dobar roštilj pogledajte OVDJE. Roštilj bez piva nije roštilj, a mi preporučamo ladno Osječko.

eOohT.jpg

Tekst: Ž.V./SiB.hr

Foto: Arhiva SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari