10 mjeseci za 10 000 fanova

Dočekali smo i taj dan, SiB.hr fan stranica na društvenoj mreži Facebook je u samo 10 mjeseci rada privukla 10 000 fanova, a broj tu zasigurno neće stati.

Brojni Facebook korisnici prepoznali su SiB kao portal koji prati sve velike, ali i one manje vijesti i manifestacije u Slavoniji i Baranji, s naglaskom na Osječko-baranjsku županiju.

Jedan od razloga tako velikoga broja fanova (iliti obožavatelja po naški) u kratkome vremenu je zasigurno i odlična interakcija, pa nerijetko vijesti i komentari koje objavljujemo prikupe i nekoliko desetaka popularnih lajkova i komentara.

Osim toga, brzina je ono što je obilježio rad portala pa su tako brojne vijesti svoje mjesto prvo našle na SiB-u, a zatim na ostalim lokalnim i nacionalnim portalima. Također ne smijemo zaboraviti ni na brojne nagradne igre koja praktički svakodnevno organiziramo na našoj Facebook stranici.

Portal SiB.hr možete pratiti i putem ostalih društvenih mreža poput Twittera, a odnedavno i na Google Plus (novoj društvenoj mreži koji je još u beta fazi, 31.srpnja se otvara svima. Ako želite da vam pošaljemo pozivnicu samo ostavite vaš gmail u komentaru). Osim toga pronaći nas možete i na svojim iPhone i Android mobitelima.

Hvala vam još jednom što nas pratite. Uskoro vas očekuju novi sadržaji, nove nagradne igre i nove galerije slika.

Čitajte nas i lajkajte, twittajte, +1 nas i dalje 🙂

Vaš SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari