Prognoza: Sunce, malo kiše i proljetne temperature

Nad našim prostorima i dalje se nastavlja razdoblje stabilnih vremenskih prilika. Za vikend nas očekuje djelomice sunčana subota uz dnevne temperature od oko 10 C, te ranoproljetna promjenjiva nedjelja.

Nad našim prostorima i dalje se nastavlja razdoblje stabilnih vremenskih prilika. Za vikend nas očekuje djelomice sunčana subota uz dnevne temperature od oko 10 C, te ranoproljetna promjenjiva nedjelja uz mogućnost za slabu kišui sličnu temperaturu.

Za sve one koji planiraju provesti nedjelju na otvorenom ili na slavonskom nogometnom derbiju između Osijeka i Cibalije, vrijedi spomenuti kako oborine neće biti značajne i ne bi Vam trebale kvariti planove za odmor.

Početkom idućeg tjedna nastaviti će se slične vremenske prilike, s time da bi temperature trebale sve češće prelaziti granicu od 10 C. Vrijedi spomenuti kako su nam dani sve duži, sunce nad Slavonijom i Baranjom trenutno zalazi oko 18h i polagano nas uvodi u pravo proljeće koje je pred nama.

[span class=attention]NAJAVE DOGAĐAJA ZA VIKEND[/span]

Dakle, na vama je da se maknete od računala i prošetate po gradu i prirodi, a ukoliko baš ne možete bez Interneta uvijek možete iskoristiti besplatne WI-fi lokacije u gradu Osijeku.

Tekst: Ž. Vačora (SiB.hr)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari