VIDEO: Bivši čelnici osječkog HSP-a pristupili HDSSB-u

Šest donedavnih članova osječkog HSP-a potpisalo je pristupnice HDSSB-u. Među njima je i bivši čelnik osječkih pravaša Mario Opačak.

Šest donedavnih članova osječkog HSP-a potpisalo je pristupnice HDSSB-u. Među njima je i bivši čelnik osječkih pravaša Mario Opačak.

Predsjednik Mladih HDSSB-a Karlo Šatvar novim je članovima poželio dobrodošlicu i naglasio da su vrata stranke otvorena svima koji su spremni iskreno, pošteno i vrijedno raditi za dobrobit Slavonije i Baranje, ali i zaštiti nacionalnih interesa.

Bivši predsjednik HSP-a za grad Osijek prof. Mario Opačak istaknuo je kako je odluka o izlasku iz HSP-a bila teška jer je u toj stranci bio 20 godina zbog pravaštva.

“Klica koja je zajahala stranku ni nakon tri izborna debakla nije se povukla nego je sustavno uništavala stranku izbacujući sve one koji su imali makar gram integriteta i vlastitog mišljenja” rekao je Opačak.  Jednako je tako naglasio kako odluka o učlanjenju u HDSSB nije bila teška jer je to jedina stranka koja može okupiti domoljubnu desnicu te da je to jedina stranka koja se protivi rasprodaji Hrvatske i njezinih vrijednosti.

“Nastupi čelnika HDSSB-a, pogotovo članova Klupa zastupnika HDSSB-a u Hrvatskom saboru jasno pokazuju i dokazuju da je to jedina stranka koja ne odstupa od svojih načela, jedina stranka koja se istinski bori za boljitak života u Slavoniji i Baranji, ali i čitavoj Hrvatskoj” zaključio je Opačak.

Bivši predsjednik HSP osječke mladeži Alen Gelo rekao je kako se u HDSSB učlanio jer je to jedina stranka koja se svakodnevno bori za interese Osijeka i Osječko-baranjske županije.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari