HSS: Zar je Ivan Vrdoljak zaboravio na svoj Osijek?

I osječki HSS protivi se najavljenom poskupljenju grijanja. Neprihvatljivo je, kažu u toj stranci, da građani plaćaju za nesposobnost čelnih ljudi HEP-a, koje su po stranačkom ključu i podobnosti, imenovali Radimir Čačić i HNS.


Neka iznađu način smanjenja gubitaka tvrtki, koje su dobili na upravljanje kroz restrukturiranje, reorganizaciju i uštede, a ne povećanjem cijena, odnosno na teret građana, poručuju iz HSS-a. Povećanje cijene grijanja samo je još jedna čaša Milanović-Čačićevog rasola, slikovito su upozorili HSS-ovci ispred osječkog HEP Toplinarstva.
Sve je to, kažu, zbog toga što su na čelna mjesta u HEP-u postavljeni nesposobni stranački kadrovi, koji reorganizaciju i rješavanje problema u HEP-u mogu odraditi samo na teret građana – povećanjem cijena.

Zašto šuti osječki ministar Vrdoljak na najavu poskupljenja grijanja u njegovom rodnom gradu, pitaju HSS-ovci. Zar je već  zaboravio svoje bivše sugrađane i već se osjeća kao sadašnji i budući Zagrepčanin, pitaju.
Ova nas Vlada dovodi do samoga dna, pa čak i ispod njega. Kažu da je 40 centimetara tla privatno, a sve ispod toga državno vlasništvo, pa onda mogu i s tim raspolagati bez pitanja naroda, kao što sada žele dati u koncesiju hrvatske autoceste, upozoravaju u HSS-u, zaključujući da isto to možemo očekivati i s HEP Toplinarstvom i drugim tvrtkama HEP grupacije.

VIDEO:

TEKST: www.stv.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari