Hit u Slavoniji: Nazovi Boga radi molitve!

Tako je svećenik iz Donjih Andrijevaca počeo širiti riječ Božju malo modernijim kanalima. Njegov govorni automat s molitvama već je postao hit u Slavoniji.

Samo za Vas smo proširili načine pristupa molitvama, tako od sada kako i na našoj stranici, zvučne molitve možete slušati i na govornom automatu – poticaj na molitvu! Govorni automat napravljen je za sve Vas koji volite moliti, a i za one koji žele moliti ali ne znaju kako početi. Govori automat je prilika da osobe koje se ne koriste modernim tehnologijama kao što je internet, mogu doći do našeg sadržaja i tako uz molitvenike, poslušati duhovne misli, razmišljanja ili svoju omiljenu molitvu. Molitve na govornom automatu su izdvojene iz kolekcije molitvenika “Naša obitelj”, kažu na stranici Molitvenici.net.

Očito je i Crkva kao institucija krenula u uvođenje novih tehnologija. Tako je nakon Papinog Twittera, župnik Nikica Mihaljević pokrenuo ovaj govorni automat. Za sada ga je nazvalo već nekoliko stotina ljudi.

Sama upotreba automata se ne naplaćuje po posebnoj tarifi, a pozivateljima je ostavljena i mogućnost da ostave svoj komentar.

Jedan naš duhoviti posjetitelj govorne pošte je zgodno izrekao, našalio se šaljivdžija, kaže ako trebate Boga pritisnite 1, ako trebate Papu pritisnite 2, ako trebate kardinala pritisnite tri, a ako trebate dati milodare za župu spustite slušalicu, dodao je don Nikica za RTL.

SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari