Mladi Slavonac kreće u osvajanje svjetskog tržišta!

Nakon osvajanja Hrvatskog tržišta svojom aplikacijom, mladi Slavonac Ivan Klarić kreće u pohod i na svjetsko tržište.

O uspjehu ovog mladog Slavonca već ste imali priliku čitati na našem portalu, naime, skupina mladih entuzijasta među kojima i Slavonac, Ivan Klarić, krenula je u poduzetničko-programerske vode i za sve zagrižene kladioničare izradila must have aplikaciju – Score Alarm.

[span class=attention]Senzacionalni uspjeh: Svojom aplikacijom osvojio kladioničare ali i Hrvatsku Lutriju [/span]

Nakon uspjeha u Hrvatskoj s aplikacijom Score Alarm, mladi hrvatski poduzetnik Ivan Klarić sada kreće u osvajanje globalnog tržišta s novom verzijom aplikacije koja je dostupna u cijelom svijetu, a jedno od glavnih tržišta je SAD, prenosi Dnevnik. hr

Smartphone aplikacija namijenjena je korisnicima koji imaju potrebe pratiti uživo rezultate. Tako više nećete morati konstantno gledati u teletekst ili stiskati refresh na svojim tipkovnicama računala jer će vas ova aplikacija obavijestiti o svim promjenama na utakmicama koje pratite.

Klarić ističe kako je za uspjeh naročito bitna inovacija, dakle neki novitet na tržištu, a Score Alarm kladioničarima je omogućio jednostavan način praćenja rezultata pomoću svojih mobitela. Prava na Score Alarm, Ivan je prodao i Hrvatskoj Lutriji te dodaje kako će ovo rješenje, koje je nastalo u Slavoniji, imati sve ozbiljnije kladionice.

Na Hrvatskom tržištu aplikacija je ostvarila odlične rezultate, dok je cilj je do SP-a u Brazilu premašiti brojku od 500 000 downloada, također, pokušat će se intenzivirati i prodaja customer engagement solutiona za lutrije, odnosno realizirati poslove o kojima razgovaramo s lutrijama iz inozemstva, ispričao je Ivan za portal Dnevnik.hr.

Više o Score Alarmu pogledajte OVDJE.

SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari