Zatvoren ulaz u Višnjevac – preporučamo korištenje obilaznice

Gradnja tramvajske pruge kroz Višnjevac krenula je 12. veljače, a od tada je na snazi biti i privremena regulacija prometa. No, dio građana, ali i onih koji su samo u tranzitu prema zapadu ne obraća dovoljno pažnje na postavljene znakove.

Od nedavno zatvoren je ulaz u Višnjevac kroz ulicu Josipa Jurja Strossmayera (Osijek) u ulicu Josipa bana Jelačića u Višnjevcu, a sav promet preusmjerava se na obilaznicu što stvara gužve i nesnalaženje u danoj situaciji.

Kako bi se izbjegle gužve svima koji su u Višnjevcu i Josipovcu samo u tranzitnom prometu preporučamo korištenje južne obilaznice. Ostalim mogu koristiti i alternativne pravce kroz ulice Josipa Kozarca, Josipa Jurja Strossmayera, Eugena Kvaternika te Ante Starčevića. Sve one koji koriste te ulice uputa kako je maksimalna dozvoljena brzina 30 kilometara na sat, a zbog nepoštivanja prednosti na križanju Strossmayerove ulice (Višnjevac) i ulice Stjepana Radića koja je glavna u tom slučaju došlo je do nekoliko teških prometnih nesreća. 

Više pogledajte u priloženoj mapi, a sve vozače upozoravamo kako je Višnjevac naseljeno mjesto, a dozvoljena maksimalna brzina 50 kilometara na sat dok je na dijelovima ona smanjena i na 30 kilometara na sat.

SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari