Poskupila karta za osječke Gradske bazene

Umjesto dosadašnjih 20, pojedinačna ulaznica za Gradske bazene od sada stoji 25 kuna. Odluka je to koju su jučer donjeli Športski objekti potaknuti sve težim financijskim stanjem u toj tvrtki.

Prema reviziji, samo u prošloj godini poslovali smo s 3,7 milijuna kuna gubitka. Ove godine zatekli smo 12 milijuna kratkoročnih i 15 milijuna kuna dugoročnih obveza što je praktički naš godišnji proračun. Želimo potaknuti građane da dolaze češće i kupe više ulaznica i zato uvodimo karnet karte koje koštaju 19 kuna ako se kupi pet ulaznica ili 17 kuna ako se kupi 10 ulaznica sve do 12 kuna po karti kupi li se 100 ulaznica. Orijentirat ćemo se na društvene mreže, krenuli smo s časopisom i želimo se približiti građanima i njihovim potrebama i pri tome racionalizirati poslovanje i korigirati cijene, objasnio je direktor Športskih objekata Stjepan Čuraj.

Nove cijene su i za najam dvorani.

– Nova je cijena najma dvorane Gradski vrt za koncerte koja će sa 40.000 kuna +PDV za veliku dvoranu biti prepolovljena uz dodatak od 4 kune + PDV po posjetitelju. S 20.000 kuna pokrivamo svoje troškove, a svaki idući posjetitelj donosi nam prihod. Trgovački centri su nam preuzeli održavanje koncerata i mi se tome moramo prilagoditi. Najam novih cijena donijela je nove upite i kontakte i očekujemo da će biti više koncerata, rekao je Čuraj.

NOVI CJENIK GRADSKIH BAZENA:

SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari