dvokomponentna mjesečna karta

GPP i HŽ omogućili zajedničke pretplatne karte

Zajedničke mjesečne karte HŽPP – GPP Osijek mogu se aktivirati na prodajnim mjestima GPP-a, a mjesečno nadopunjavati na prodajnim mjestima HŽPP-a

HŽ Putnički prijevoz i GPP Osijek uveli su zajedničku mjesečnu prijevoznu kartu za radnike, studente, učenike i umirovljenike. Zajednička mjesečna karta može se koristiti unutar dvije zone HŽPP-a (prijevoz vlakom na udaljenosti od oko 40 km od Osijeka) i 1. i 2. zone GPP-a Osijek (prijevoz tramvajem i autobusom).

Zone HŽPP-a obuhvaćaju sljedeće kolodvore i stajališta:

  • zona: Osijek, Vodovod, Petrove Gore, Frigis, Višnjevac, Višnjevac IPK, Josipovac, Osijek Dravski most, Darda, Brijest, Antunovac, Čepin, Osijek OLT, Osijek Donji Grad, Standard, Osijek Luka, Samatovci, Bizovac, Čeminac, Ernestinovo, Laslovo-Korođ, Vladislavci, Dopsin, Hrastovac Vučki, Sarvaš i Bijelo Brdo
  • zona: Cret, Normanci, Beli Manastir, Markušica-Antin, Gasboš, Ostrovo, Lipovac-Koritna, Dalj, Erdut, Koška, Niza, Vinkovci, Vinkovci bolnica, Vrapčana, Viškovci i Đakovo.

Zajednička karta je dvokomponentna mjesečna karta koja se sastoji od pametne kartice GPP-a i pametne kartice HŽPP-a, a vrijedi u vlakovima HŽPP-a na relacijama do 40 km od/do kolodvora Osijek (2 zone) i unutar 1. i 2. zone gradskog prijevoza Osijek uz primjenu jedinstvene cijene za obje zone.

Zajedničke mjesečne karte HŽPP – GPP Osijek mogu se aktivirati na prodajnim mjestima GPP-a, a mjesečno nadopunjavati na prodajnim mjestima HŽPP-a. Sastoji se od mjesečne kartice HŽPP-a i dodatne kartice GPP-a. Za vožnju u vozilima GPP-a nužno je imati kod sebe obje navedene kartice koje će putnik validirati na uređajima u vozilu i dati na uvid na zahtjev vozača i kontrolnog osoblja. Vožnja bez HŽPP-ove ili GPP-ove karte nije dopuštena i smatra se vožnjom bez karte.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari