Osječkoj pedijatriji darovan akvarij

Nastavljajući niz humanitarnih akcija, građanska inicijativa "Veliki za male" prošlih je dana, zahvaljujući akvaristima okupljenima na forumu akvarij.net, ponovo mogla pomoći.

Veliki akvarij s ribicama u vrijednosti od oko 5.000,00 kn poklonjen je najmanjim pacijentima osječke pedijatrijske klinike i to onima na hematološko-onkološkom odjelu s ciljem da dugi dani koje provode u bolnici budu malo zanimljiviji i šareniji.

Prilikom primopredaje akvarija, mališane okupljene sa svih odjela osječke pedijatrije razveselili su članovi akademskog studentskog zbora Učiteljskog fakulteta u Osijeku pod vodstvom Vesne Svaline koji su izveli dvije prigodne pjesme.

Članice osječkog Lions kluba “Mursa” donirale su edukativne čitanke malim bolesnicima i odjelu, a mališane je svojim trikovima obradovao i osječki mađioničar Saša Gerber. U ime Pedijatrijske klinike te odjela na kojem je smješten akvarij, svima koji su sudjelovali u ovoj velikoj akciji – akvaristima, članovima građanske inicijative “Veliki za male” i članicama Lions kluba “Mursa” zahvalila je dr. Senka Ižaković.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari