Budi se centar grada, popunjava se Nama

Posljednjih nekoliko mjesec događaju se velike promjene u samom centru grada, posebice je to vidljivo u robnoj kući Nama koja se nalazi na Trgu Ante Starčevića.

Sve je više lokala otvoreno ili se planira otvoriti na prvom katu te robne kuće. Definitivno je opet ‘IN’ biti u Nami, a tamo možete pronaći sve što vam je potrebno, jer osim butika i sportskih trgovina, tu je i biljna ljekarna, dvije turističke agencije, zalagaonica, fotokopiraonica, salon za nokte i još puno toga… najavljeno je otvaranje još nekih trgovina koje bi trebale upotpuniti ponudu u centru grada.

Nama je postala aktivna i online, tj. na Facebooku gdje imaju i svoju stranicu na kojoj će svakoga tjedna fanove nagrađivati raznim nagradama iz asortimana trgovina.

Radno vrijeme trgovina u ovom trgovačkom centru je od 9 do 20 sati, dok subotom trgovine rade od 9 do 13 sati. Dodatne informacije možete saznati na njihovoj Facebook stranici.

Nagrađivanje fanova NAME

Trgovine u trgovačkom centru Nama nagrađivat će svoje fanove s Facebooka zanimljivim i vrijednim nagradama svakoga tjedna. Upravo zato LAJKAJTE stranicu trgovačkog centra Nama, saznajte što je novo u ponudi i osvojite nagrade!  

SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari