nesreća u trnjanima

Zbog neprilagođene brzine udario biciklista koji je zbog težine ozljeda zadržan na bolničkom liječenju

PU brodsko-posavska

Očevidom je utvrđeno da 61-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom zbog neprilagođene brzine nije na vrijeme uočio biciklistu koji se kretao ispred njega u istom smjeru, te je došlo do udara automobila u bicikl

Jučer, u 18.10 sati, u Trnjanima, Svetog Marka 184, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobni automobil i biciklista, kojom prilikom je teško ozlijeđen biciklista. Pripadnici Hitne medicinske pomoći su pružili pomoć ozlijeđenom vozaču bicikla, te ga prevezli na liječenje u bolnicu u Slavonskom Brodu.

Zbog težine ozljeda biciklist nije mogao dati svoje podatke pa ga je policija indetificirala tek uz pomoć građana i utvrđeno je da se radi od 49-godišnjaku.

U zajedničkoj suradnji policijskih službenika i Općinskog državnog odvjetništva, očevidom je utvrđeno da 61-godišnjak upravljajući osobnim automobilom zbog neprilagođene brzine, nije na vrijeme uočio biciklistu koji se kretao ispred njega u istom smjeru, te je došlo do udara automobila u bicikl. U ovoj prometnoj nesreći biciklista je teško ozlijeđen, te je nakon pružene liječničke pomoći prevezen i zadržan u bolnici na daljnjem liječenju.

FOTO: PU brodsko-posavska
 
Policijski službenici protiv 61-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari