opasnost

Dok je šetao parkom u Tenji pronašla ručnu bombu

Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Policija još jednom poziva građane , koji još u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga nje odbacuju već da ga bez straha od sankcija prijave policiji

Osječko-baranjska policija izvjestila nas je danas kako im je 53-godišnjak prijavio nalazak ručne bombe u Tenji.

Naime, dok se šetao parkom u Tenji muškarac je primjetio odbačenu ručnu bombu M50. Odmah je izvjestio policiju koja je poslala svog službenika za protueksplozijsku zaštitu i koji je izašao je na mjesto pronalaska i na siguran način izuzeo ručnu bombu.  

Policija još jednom poziva građane , koji još u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga nje odbacuju već da ga bez straha od sankcija prijave policiji.

Bomba pronađena u Tenji (Foto: čitateljica)

“Molimo Vas da takva sredstva ne donosite u policijske postaje, kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja. O namjeri predaje obavijeste nas na broj 192 ili osobno u najbližoj policijskoj postaji.

Poslat ćemo stručne i osposobljene policijske službenike u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način. Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92″, poručuju iz policije.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari