šuštanje čvaraka

Čvarci kao delicija: Iz godine u godinu sve skuplji, a za njih su čuli i na Karibima

Čvarak je svake godine sve skuplji zbog masovne proizvodnje i uvoza mesa

Stari običaji, neće se zaboraviti, glavna je to poruka poslana iz
Baranje s trinaestog Čvarakfesta.

Čvarci su iz godine u godinu sve skuplji, a najveći razlog je
masovni uzgoj svinja i uvoz.

I gosti s Kariba čuli su za čvarak. Naučili su nas kako se na
njihovom jeziku izgovara ta poznata delicija, a mi njih da ga
nije nimalo lako napraviti. Koje su tajne dobrog čvarka, doznajte
više u prilogu Tina
Kovačića.
>> Mirisi i okusi čvaraka, “slavonskog tartufa” šire se Baranjom na Čvarakfestu

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari