Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju stiže u Osijek

Prvomajskim roštiljem na zagrebačkom jezeru Bundek počelo je 3. Prvenstvo hrvatske u roštiljanju. Nakon iznimno uspješnog otvorenja, natjecanje kreće put Slavonije, gdje će već tradicionalno biti održano u osječkoj Tvrđi, 10. svibnja, s početkom u 12:00 sati. Tada će šest ekipa početi s natjecanjem u pripremanju roštilja.

Ovo druženje posvećeno roštilju, kao najvažnijoj sporednoj stvari
na svijetu, namijenjeno je svim ljubiteljima druženja uz delicije
s potpisom PIK- a i neodoljivim mirisom roštilja. [span
class=camera]FOTO: Roštiljada u Tvrđi[/span][span
class=attention]Najbolji roštilj u Osijeku peku žene[/span]

Potraga za najuspješnijim roštilj-majstorima održat će se od 1.
svibnja do 8. lipnja 2014. Nakon Osijeka slijede natjecanja u
Novom Vinodolskom, Varaždinu i Zadru, a pobjedničke ekipe iz svih
navedenih gradova susrest će se u završnici na zagrebačkom jezeru
Bundek gdje će se natjecati za prvo mjesto i prestižnu nagradu
Zlatni ćevap te bogate poklon pakete iz PIK – a
za koje se uistinu vrijedi potruditi. Ovo veliko i uzbudljivo
finale bit će održano 8. lipnja.

O pobjedniku natjecanja odlučivat će četveročlani gastro sud
kojim predsjeda majstor kuhar Branko Ognjenović. Gastro sud u
Osijeku očekuje težak zadatak jer je na tamošnjim roštiljadama
konkurencija već tradicionalno vrlo jaka.

Program počinje u 14.00 sati, a traje sve do
20:00
. Posjetitelji će osim u bogatom gastro
-edukativnom programu i nagradnim igrama moći uživati i u
koncertu popularnog tamburaškog sastava Sinovi Ravnice.

Oni koji će u Tvrđi htjeti ispeći vlastiti roštilj spravljen od
najfinijeg PIK mesa moći će to učiniti u roštilj-parku, a dočekat
će ih i vrlo povoljne cijene PIK – ovog roštilj programa. Svi
ostali moći će kupiti svježe pripremljene grill delicije PIK- a,
također po vrlo pristupačnim cijenama.
Pridružite nam se na 3. Prvenstvu Hrvatske u roštiljanju uz PIK
Vrbovec!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari