bit će besplatan

U Belom Manastiru kreće javni gradski prijevoz

Baranjska čistoća

U prvotnom, probnom razdoblju koji bi prema planovima trebao trajati do rujna ove godine, aktivna će biti jedna linija kružne putanje koja će povezivati desetak postaja na području grada i prigradskih naselja

Baranjska čistoća će tijekom srpnja započeti s realizacijom najavljivanog projekta ‘Gradske autostaze’. Riječ je o komunalnom linijskom prijevozu putnika, odnosno javnom cestovnom prijevozu na području Belog Manastira i prigradskih naselja koji će za sve korisnike usluge biti besplatan.

U prvotnom, probnom razdoblju koji bi prema planovima trebao trajati do rujna ove godine, aktivna će biti jedna linija kružne putanje koja će povezivati desetak postaja na području grada i prigradskih naselja koristeći postojeća autobusna stajališta.

Tijekom probnog razdoblja Baranjska čistoća će putem odgovarajućih anketnih upitnika provoditi istraživanje potreba i mišljenja putnika kako bi u sljedećim etapama razvoja projekta ‘Gradske autostaze’, kada je predviđena druga linija, uspješno bio ostvaren ovaj jedinstveni projekt u povijesti grada.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari