Izabrane najljepše okućnice Đakova

Pobjednica natječaja "Zeleno srce Đakova” Turističke zajednice Grada Đakova za izbor najljepše okućnice je Katica Milković iz Piškorevaca, drugo mjesto pripalo je Mati Ručeviću iz Budrovaca, a treće Kati Svalini iz Đakova. Njima će biti určen bon za kupovinu u vrtnom ili poljoprivrednom centru u vrijednosti 2.000 kuna za prvo mjesto, tisuću za drugo mjesto i bon u vrijednosti 500 kuna za treće mjesto.

Odlučilo je to povjerenstvo čiji članovi su Sanja Malević, Marija Burek,Tomislav Vuković i Dinko Hrehorović, a prema odluci istog povjerenstva priznanja su dobili i Mara Zrinušić iz Đakova i Petar Ljubić, također iz Đakova.

Povjerenstvo je ocjenjivalo uređenost okućnica privatne kuće ili balkona (privatne kuće ili stambene zgrade) prema kriterijima cvjetnosti i hortikulturnog uređenja, odnosno vlastito održavanje tijekom cijele godine, originalnost uređenja, raznovrsnost bilja, opremljenost (natpis ulice, kućni broj, uređena ograda), na glavnoj prometnici, centru ili u funkciji turizma.

Osim članova Povjerenstva, u ocjenjivanju, odnosno glasovanju su sudjelovali i građani putem Facebook stranice TZ Grada.

Ostale prijevljenje okućnice pogledajte OVDJE.

Tekst: Radio Đakovo

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari