I Darda dočekala Novu godinu uz pjesmu i vatromet

Ispratiti staru godinu, a dočekati novu uz ples, pjesmu, te veselo društvo, postala je nezaobilazna tradicija diljem svijeta. No, kako su Darđani proveli najluđu noć u godini?

Ludo! – odgovaraju svi koji su došli na doček Nove godine na ŠRC Đola. Naime, po prvi puta u Dardi je organiziran doček na otvorenom. Do ideje za takvim dočekom došla je Udruga za ruralni turizam Đola, a ideju je prepoznala i podržala Općina Darda, te je tako uz mukotrpan rad nastao veliki doček.

Sve posjetitelje, osim već prekrasnog ambijenta uz jedno od najromantičnijih jezera u regiji, dočekalo je piće dobrodošlice. Za zabavu zadužen je bio Vigor band koji je uz zabavnu, pop i rock glazbu sve Darđane rasplesao i raspjevao i još dugo poslije ponoći, a nisu im smetali ni hladnoća ni magla.

Oni najhrabriji posjetitelji sudjelovali su u nagradnim igrama, te tako svojim pjevačkim i plesnim umijećima osvojili nagrade. Mališani su darivani kapama i prskalicama, a prava senzacija za sve bila je u ponoć. Nakon novogodišnjih čestitki Udruge za ruralni turizam Đola i načelnika Općine Darda Ante Vukoje, uslijedilo je odbrojavanje, a potom veliki vatromet!

Oni stariji posjetitelji kažu kako su oduševljeni, jer nisu ni pomišljali da na besplatnom dočeku može biti toliko zanimljivosti i odlične zabave! Svi dijele mišljenje da su vatromet, glazba, organizacija i ambijent bili odlični, te da svakako treba doček na Đoli postati tradicija!

Tekst: Amra Hodžić/SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari