Baranja dobila novo obiteljsko izletište

Cvrkut ptica, jutarnja magla, kapljice rose i talasi vode od jučer ne samuju na Šećeranskom jezeru jer je projekt uređenja obiteljskog izletišta završen. Postavljene su klupe kod dječjeg igrališta i igrališta za pse, koševi za smeće, razmještene ljuljačke na pripadajuća mjesta, a izgrađen je i pješčanik.

Četveronožni ljudski prijatelji dobili su i svoje igralište s pet sprava za dresuru, a za one u potrazi za druženjem tu su četiri klupe s pripadajućim stolovima i dvije prekrasne sjenice. Ni ribiči nisu zaboravljeni, ali i ljubitelji roštiljanja za koje su u sklopu projekta “Obiteljsko izletište Šećeransko jezero” izgrađene i četiri rupe za roštiljanje.

Svi putnici namjernici svakako su pozvani doći, a u očekivanju ljepšeg vremena s puno zelenila upozoravamo sve da su obavezna oprema za posjetu gumene čizme.

Projekt je ovo koji je proveo Grad Beli Manastir sredstvima Ministarstva turizma i vrijedan oko 155 tisuća kuna od čega je grad sam financirao pola iznosa. Partneri u provedbi su bili Turistička zajednica Baranje, Savjet mladih grada Belog Manastira i Udruga za razvoj civilnog društva “Baranja Medija”, a projekt je osmislila tvrtka Subra Consulting d.o.o.

Izvor: Baranja Medija

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari