19. svibnja

Naučite kako svjesno plesati na radionici ”Essence” u Tvrđi

PR

Preporučuje se nositi slojevitu odjeću koja se može prilagoditi te uzeti flašicu vode i cipele za dvoranu ako nećete plesati bosi

Suština je svjesnog plesa sam ples i pokret. Inspirirani ovom jednostavnom istinom, tema esencije postaje ključna. Na radionici ”Essence” koja se održava 19. svibnja u Yoga Home dvorani na Fakultetskoj 4 u Osijeku, istražit ćemo kako doći u dodir s vlastitom esencijom. Ta esencija leži ispod uloga koje igramo i maski koje nosimo jer osjećamo da moramo. Radionica će nas potaknuti da se zapitamo tko smo kada se ogolimo, kada sve što ostane smo samo mi, samo ti, samo mi…

Dobrodošli su svi koji žele istražiti ovu duboku temu od 10 do 13 sati. Preporučuje se nositi slojevitu odjeću koja se može prilagoditi te uzeti flašicu vode i cipele za dvoranu ako nećete plesati bosi.

Cijena radionice varira ovisno o datumu prijave. Do 14. svibnja kotizacija iznosi 25, a nakon toga 30 eura. Studenti i umirovljenici imaju posebnu cijenu od 20 eura, dok ako dovedete nekoga novoga tko još nije plesao s voditeljicom, oboje plaćate 20 eura. Radni tim koji pruža praktičnu pomoć prije i nakon radionice plaća 13 eura.

Prijave se vrše popunjavanjem prijavnice dostupne na poveznici, dok dodatne informacije možete dobiti putem maila na adresi anic.jasenka@gmail.com. Sve potrebne informacije bit će dostavljene svima prijavljenima putem maila i/ili objavljene na društvenim mrežama.

Voditeljica radionice Jasenka Anić ima bogato iskustvo u svijetu svjesnog plesa. Već deset godina svjesni ples sastavni je dio njezinog života. Kroz različite uloge kao što su sudionik, organizator radionica i facilitator, prošla je kroz sedmogodišnje iskustvo. Redovito vodi radionice i sate svjesnog plesa, kako u različitim formatima, tako i na festivalima poput ReArt festivala. Također, radi s grupama i individualno. Njezino obrazovanje uključuje četverogodišnju školu osobnog razvoja temeljenu na integrativnoj tjelesno-orijentiranoj psihoterapiji. Položila je za facilitatora svjesnog plesa i voditelja ceremonija te je Ecstatic DJ pri međunarodnom udruženju Dance the Medicine (DTM). Trenutno je asistent na ovogodišnjoj međunarodnoj edukaciji facilitatora svjesnog plesa pri Dance the Medicine.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari