10. lipnja

Dječja glazbena matineja uz Osječke zumbiće sutra u Galeriji Waldinger

Riječ je o novom programu Instituta za zborsku glazbu Polifonija kojemu je cilj promocija glazbene umjetnosti među djecom na području Osječko-baranjske županije – u gradu Osijeku i ostalim gradovima te manjim mjestima županije

Institut za zborsku glazbu Polifonija i Dječji zbor Osječki zumbići pozivaju na Dječju glazbenu matineju koja će se održati u subotu, 10. lipnja od 10:30 sati u prostoru Gradskih Galerija Osijek – Galerija Waldinger u Tvrđi.

Riječ je o novom programu Instituta za zborsku glazbu Polifonija kojemu je cilj promocija glazbene umjetnosti među djecom na području Osječko-baranjske županije – u gradu Osijeku i ostalim gradovima te manjim mjestima županije. Događanja u sklopu Dječjih glazbenih matineja bit će prvenstveno glazbenog i odgojno-obrazovnog karaktera, a realizirat će se u obliku glazbenih radionica, glazbeno-scenskih nastupa, gostovanjem stručnih predavača i voditelja te sličnim i području srodnim aktivnostima.

Na prvoj će Dječjoj glazbenoj matineji nastupiti najmlađa skupina Dječjeg zbora Osječki zumbići pod dirigentskim vodstvom dr. sc. Majde Škrlec i uz klavirsku pratnju Davora Dedića, a na koncertu će im se pridružiti i gosti iznenađenja. Ulaz je slobodan.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari