17. do 21. travnja

Održava se Tjedan cjeloživotnog učenja u Pučkom otvorenom učilištu Osijek

Aktivnosti na Tjednu cjeloživotnog učenja obuhvaćaju sve za svakoga, od radionica za osnovnoškolce, preko predavanja i radionica za srednjoškolce, studente te odrasle zaposlene osobe pa sve do radionica rada na računalu za osobe treće životne dobi

Pučko otvoreno učilište Osijek organizira Tjedan cjeloživotnog učenja za sve zainteresirane građanke i građane grada Osijeka, ali i Osječko-baranjske županije.

Tjedan cjeloživotnog učenja održat će se od 17. do 21. travnja u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Osijek na adresi Lorenza Jagera 6 u Osijeku. Sve su radionice i predavanja potpuno besplatni, a uz koordinaciju Tjedna cjeloživotnog učenja, osim djelatnika i suradnika Učilišta, podršku u nastupu dat će i stručnjakinje iz Grada Osijeka te iz Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek kako bi svim zainteresiranima prenijele nova znanja i vještine.

Aktivnosti na Tjednu cjeloživotnog učenja obuhvaćaju sve za svakoga, od radionica za osnovnoškolce, preko predavanja i radionica za srednjoškolce, studente te odrasle zaposlene osobe pa sve do radionica rada na računalu za osobe treće životne dobi.

Program je u nastavku.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari