11. ožujka

Plesni klub Bolero organizira međunarodno natjecanje, prijaviti se mogu sve generacije

Na događaj se do 27. veljače mogu prijaviti osobe različitih starosnih kategorija, i to samostalno ili u grupi

Plesni klub Bolero organizira međunarodno plesno natjecanje 12. Euro Show Dance Challenge u subotu, 11. ožujka pod pokroviteljstvom Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije. Događaj će se održati u prostorima Ugostiteljsko-turističke škole Osijek, a neke su od zemalja sudionica Mađarska, Poljska, Češka, Slovačka, Sjeverna Makedonija, Bosna i Hercegovina, Rumunjska i Hrvatska.

Na događaj se do 27. veljače mogu prijaviti osobe različitih starosnih kategorija, i to samostalno ili u grupi. Dvije službene osobe predstavljaju pojedini klub, a klubovi imaju mogućnost slati glazbu online do 5. ožujka. Službene osobe kluba podižu startne brojeve i provode sve radnje prema organizatoru.

Plesači u svim starosnim kategorijama – solo i duo u hip-hop, discodance, breakdance, electric, latin, standard i caribbean plešu na glazbu organizatora.

Plesači primaju diplome (svi plesači), medalje (1. – 3. mjesto) i pehare (1. – 3. mjesto u kategorijama grupe i formacije). Dužina trajanja glazbe nije određena, već se potrebno pridržavati pravila matičnog saveza.

Informacije o smještaju, noćenju i prehrani dobivaju se na upit minimalno 20 dana prije natjecanja na e-mail adresu: dance.bolero@gmail.com (cijene su noćenja od 30 do 80 eura).

Opcionalno, informacije o fakultativnim aktivnostima također idu na upit, poput posjeta Tvrđi, muzejima i bazenima. Nakon roka prijave za plesače, klubovima se šalje račun.

Cijena je pak ulaznica za posjetitelje sedam eura.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari