18. svibnja

Povedite svoje klince i uživajte u besplatnom programu aktivnosti na Međunarodni dan obitelji

Facebook/Sport za sve Osijek

Tko još nije probao, imat će priliku hodati po gurtni, naučiti žonglirati ili pogledati Malu predstavu za male legose

Gradski savez za sportsku rekreaciju ”Sport za sve” Osijek, uz podršku Zajednice osječkog sporta i pod pokroviteljstvom Grada Osijeka, organizira novu avanturu u sklopu akcije ”Zdravko je krenuo”.

Riječ je o besplatnom programu aktivnosti na otvorenom koji će se, povodom Međunarodnog dana obitelji, održati u subotu, 18. svibnja na igralištu uz VK Iktus na osječkoj promenadi od 10,30 do 12,30 sati.

Pripremili su mnogo sadržaja – dobru mjuzu da nas sve razbudi, 20-ak različitih društvenih, sportskih i rekreacijskih igara, utrku plišanih psića, igre preciznosti, napad na dvorac, ”tko je jači”, cornhole, “spretni miš”,  pikado, karike na marike, hodanja na štulama… Tko još nije probao, imat će priliku hodati po gurtni, naučiti žonglirati ili pogledati Malu predstavu za male legose.

Plesnim nastupima uveselit će nas plesne skupine Independence i Shine, a ukoliko želite i sami ovladati plesnim umijećem, Bolero i Brodway, osim svoga nastupa, pripremaju i plesnu radionicu za vas.

Pjevački umirovljenički zbor zabavit će vas svojim nastupom, a plesnu točku “Plavi svemir” izvest će za vas udruga Dar. Za ljubitelje ritmičke gimnastike sprema se prava poslastica – nastup Kluba ritmičko sportske gimnastike Rondo! Odred izviđača Suncokret pripremio je igru balonima, Šahovski savez grada Osijeka šahovski turnir, MNK Osijek i udruga Dar poligon kretanja, a ako vam sve to nije dovoljno, možete sudjelovati i na stolnoteniskom rekreacijskom turniru.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari