20. travnja

Otkrijte čari Kopačeva kroz turističku rutu TZ Općine Bilje

T.M./SiB.hr

U čitavu priču uključeni su stanovnici Kopačeva koji će rado podijeliti priče o svom selu i običajima, sočnim detaljima iz prošlosti koji su gradili selo kakvo danas poznajemo

Turistička zajednica Općine Bilje-Kopački rit organizira ovu subotu, 20. travnja u deset sati turističku rutu u Kopačevu.

Uz postojeći biser Park prirode Kopački rit, naselja s područja općine Bilje imaju potencijalne turističke sadržaje koje je svakako vrijedno posebno predstaviti.

Tako će trosatna ruta prikazati kako su nekoć živjeli stanovnici Kopačeva, kako su izgledale stare kuće-baranjske ljepotice i kako se u njima živjelo. Sudionici će upoznati gastronomske specijalitete Kopačeva i proces proizvodnje baranjskog crvenog zlata-začinske paprike. U čitavu priču uključeni su stanovnici Kopačeva koji će rado podijeliti priče o svom selu i običajima, sočnim detaljima iz prošlosti koji su gradili selo kakvo danas poznajemo. >> GALERIJA: Sunčano poslijepodne u vodenom carstvu Kopačkog rita

Mjesta su već popunjena, što govori o velikom interesu za ovakvu vrstu turističkih obilazaka koji se planiraju organizirati i u drugim naseljima i pustarama na području općine.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari