17. siječnja

Tri godine tradicije: ”Business Future in Croatia” potiče mlade na uspjeh

Marko Mrkonjić/PIXSELL

Cilj je projekta promoviranje poslovanja te mogućnosti izgradnje karijere u Republici Hrvatskoj te je namijenjen prvenstveno za studente i srednjoškolce, ali i za sve ostale ljude u poslovnom i javnom životu

AIESEC je međunarodna organizacija mladih koja omogućava ambicioznim mladim ljudima otkrivanje i razvoj njihovih potencijala kako bi imali pozitivan utjecaj na društvo. Osim toga, AIESEC je usmjeren i na polje društveno-odgovornog poduzetništva, informatizacije i visokoškolskog obrazovanja kako bi pridonijeli stvaranju odgovornih lidera budućeg poslovnog svijeta.

Lokalni odbor studentske udruge AIESEC osnovan je u Osijeku 1962. godine i od tada pa do danas bavi se razvojem svojih članova kroz međunarodni program stručne prakse te organizaciju raznih projekata.

AIESEC Osijek prepoznatljiv je po projektima kojima se potiče poduzetništvo i razvijanje liderskih vještina među mladima, interkulturalnost i tolerancija u ranoj dobi, povezivanje korporativnog sektora i studenata te usavršavanje članova udruge organizacijom konferencija i seminara.

Projekt ”Business Future in Croatia” održat će se 17. siječnja (srijeda) na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Cilj je projekta promoviranje poslovanja te mogućnosti izgradnje karijere u Republici Hrvatskoj te je namijenjen prvenstveno za studente i srednjoškolce, ali i za sve ostale ljude u poslovnom i javnom životu.

Kroz predavanja i panel raspravu, mladi će imati priliku iz prve ruke čuti priče uspješnih hrvatskih poduzetnika. Business Future in Croatia održava se tradicionalno tri godine zaredom, a ove su se godine odlučili za temu brendiranje i osobni imidž.

Na konferenciji predavači će moći predstaviti svoje razmišljanje o temi, kako su oni izgradili svoj brend i osobni imidž i kako se nastoje truditi ostati relevantni i prepoznatljivi u današnjem svijetu zasićenog tržišta i trendova koji se brzo mijenjaju.

Predavači su koje možete očekivati sljedeći:

  • Marina Jerant – LUKABU
  • Kristina Baro – The code agency
  • Mirna Matković – Ženski recenziraj

U panelu će sudjelovati:

  • Dario Marčac i njegova ekipa – Crew zajednica tik tokera
  • Ferdo Kraljević – Ferivi & CO.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari