2. prosinca 2023. do 7. siječnja 2024.

Advent u Požegi uz koncerte Vojka V, Vesne Pisarović, Silentea, Soulfingersa…

Ivica Galović/PIXSELL

Izvođači koji će u prosincu nastupiti u sklopu požeškog Adventa bit će Vojko V, Silente, Vesna Pisarović, Soulfingers & Mario Petreković, DJ Topa i brojni drugi

Blagdanski dani u Požegi i ove će godine biti u znaku zabave, glazbe i umjetnosti koju donosi bogat program Adventa u Požegi. Bajkovita atmosfera i mirisi blagdana te raznovrsni glazbeni i zabavni program za sve uzraste čine ove godine grad Požegu nezaobilaznim mjestom susreta u adventsko vrijeme.

Turistička zajednica Grada Požege donosi program s pregršt događaja, a zabava, druženje, fini domaći specijaliteti, jedinstveni događaji i istinski blagdanski ugođaj ove vas godine čekaju u samom centru grada, u parku Pod gradom i na prostoru bivšeg atletskog stadiona, od 2. prosinca 2023. do 7. siječnja 2024. godine.

Uz spomenuto, u program Adventa uključene su sve gradske kulturne ustanove – Gradsko kazalište Požega, Gradska knjižnica i Gradski muzej Požega, Glazbena škola, sve osnovne škole, dječji vrtići, društvo ”Naša djeca” i mnoge druge.

>> Advent u Shhhumi uz koncerte Halida Bešlića, Škore, Saše Matića, Rozge, Milice Pavlović…

Izvođači koji će u prosincu nastupiti u sklopu požeškog Adventa bit će Vojko V, Silente, Vesna Pisarović, Soulfingers & Mario Petreković, DJ Topa i brojni drugi.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari