2. do 30. prosinca

Advent u Slavonskom Brodu 2023. [PROGRAM]

Ivica Galović/PIXSELL

Ne zaboravite i na tradicionalni blagdanski doručak na Badnjak u 10 sati te svečano paljenje prve adventske svijeće koje započinje 2. prosinca u 17 sati

Slavonski Brod tradicionalno organizira ”Advent iz davnina” u okviru kojega će građani uživati u brojnim glazbenim izvedbama, zabavnim aktivnostima te gastronomskoj ponudi. Ove je godine manifestacija usmjerena prema najmlađim građanima koji će dugo pamtiti blagdanski doživljaj. 

Tako se u nedjelju, 3. prosinca u 17 sati upriličuju Žive jaslice, dok se u srijedu, 6. prosinca u 16 sati održava susret sa svetim Nikolom. Dječja predstava ”Božićni popis” igra se u nedjelju, 10. prosinca u 17 sati, a djeca će se moći susresti i s Djedom Božićnjakom u nedjelju, 17. prosinca u 16 sati.

Zabavni je program za Brođane pripremljen na Trgu Ivane Brlić Mažuranić, uz Miju Dimšić (subota, 2. prosinca), Dominika & Co. (nedjelja, 3. prosinca), Zabranjeno pušenje (petak, 8. prosinca), Gazde (petak, 15. prosinca), Marka Tolju (subota, 23. prosinca) te Klapu Kampanel (subota, 30. prosinca).

Ne zaboravite i na tradicionalni blagdanski doručak na Badnjak u 10 sati te svečano paljenje prve adventske svijeće koje započinje 2. prosinca u 17 sati.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari