30. studenoga

Mrle iz Leta 3 objavio dječju slikovnicu, promocija u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića

Mrle iz Leta 3 kreirao je ''Priče o niŠČemu'', a njegova nova zbirka priča za djecu jedan je od novih naslova prve hrvatske glazbene knjižare Rockmark

Pozivaju se svi zainteresirani na promociju zbirke priča za djecu Damira Martinovća Mrleta i svjetske praizvedbe predstave ”Mendolena i Matija” autorskog projekta Arete Ćurković, Gordana Marijanovića, Ivanke Mazurkijević, Damira Martinovića Mrleta i Marija Tomaševića.

Predstavljanje bit će održano u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku u četvrtak, 30. studenoga s početkom u 17 sati.

Mrle iz Leta 3 kreirao je ”Priče o niŠČemu”, a njegova nova zbirka priča za djecu jedan je od novih naslova prve hrvatske glazbene knjižare Rockmark.

”Mrletove Priče o niŠČemu”nova je zbirka priča za djecu Damira Martinovića Mrleta koji ih je smislio, složio, spojio, zapisao, zapakirao, zamaskirao, odabrao, obložio i obojio – za male da gledaju, slušaju zamišljaju muhačku, gliste, lastavice i zmaja ŠČak, za veće da malima čitaju i svi se zajedno zavrte, zaplešu i zapletu u Mrletovom veselom svijetu.

Zbirku priča ilustrirao je Misch, a likovno oblikovao Vrana.

U predstavi ”Mendolena i Matija” (koja će biti praizvedena u petak, 1. prosinca) gledatelji moći će prepoznati neke od priča iz Mrletove zbirke, a glazbu za novu predstavu potpisuju upravo Damir Martinović – Mrle iz Leta 3 i Ivanka Mazurkijević. Neke od pjesama naći će se i na njihovom novom albumu ”Kišni razdraganci 2”, na što su osobito ponosni.

Svi koji dođu na promociju imat će prigodu prvi vidjeti i ulomak iz predstave i moći će kupiti ”Mrletove priče o niŠČemu” budući da su i predstavnici hrvatske glazbene knjižare Rockmark najavili svoj dolazak.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari