31. listopada

Halloween party u Clubu Epic: Nightmare on Epic Street

Nikola Ćutuk/PIXSELL

Club Epic bit će preobražen u jezivi prostor koji će vas natjerati da zaboravite na strah i prepustite se ritmu

Dragi ljubitelji Halloweena i zaljubljenici u noćnu zabavu, Adverta, Barcelona Pub i Drumatica imaju čast predstaviti vam jedan od najjezivijih i najuzbudljivijih događaja ove sezone – Halloween: Nightmare on Epic Street!

Sjećate li se vremena kada su Halloween partiji bili pravi spektakl, ispunjeni strašnim uzbuđenjem? Uz Drumaticu vraćamo se korijenima ovog omiljenog praznika, obećavajući nezaboravnu noć ispunjenu hororom i plesom. Ekipa je u organizaciji poznata po organizaciji spektakularnih partija, a ova noć bit će nešto posebno. Club Epic bit će preobražen u jezivi prostor koji će vas natjerati da zaboravite na strah i prepustite se ritmu.

Nastupit će četiri nevjerojatna DJ-a:

  • Sly – donosi tajanstvene glazbene priče
  • Flegma – stvorit će vam trnce niz kralježnicu
  • Mexla – uvući će vas u mračni svijet zvukov
  • Sheepatz – provest će vas kroz glazbenu noćnu moru

Ambijent će vas natjerati da zaboravite na sve loše i prepustite se plesu. Njihova atmosfera inspirirat će vas na to da zajedno s prijateljima dočekate zoru, zaboravite na stvarnost i uronite u svijet noćnih mora.

Očekujemo vas na Halloween: Nightmare on Epic Street, gdje će se susresti grozničavi strahovi i nevjerojatna zabava! Nemojte zaboraviti svoje najjezivije kostime i nemojte propustiti ovu nevjerojatnu priliku da stvorite nezaboravne uspomene.

Vidimo se 31. listopada u Clubu Epic! Ulaz je do ponoći sedam, a nakon ponoći deset eura.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari