od 23. do 27. kolovoza

Poznati izvođači na Danima prvog hrvatskog piva na lijevoj obali Drave

Dani prvog hrvatskog piva

Dani prvog hrvatskog piva tradicionalna su manifestacija koja dovodi različite glazbene žanrove za sve pivoljupce

Stižu nam još jedni Dani prvog hrvatskog piva na lijevoj obali Drave u Osijeku.

Kao i inače, ova tradicionalna pivska manifestacija nudi raznolik program za sve one koji vole pivo i glazbu pa će tako ove godine od srijede 23. do nedjelje 27. kolovoza nastupiti:

23.8. Miroslav Ilić
24.8. Lexington
25.8. Opća opasnost i Slavonia bend
26.8. Duško Kuliš
27.8. S.A.R.S i Slavonske lole
.

Predgrupa svake večeri bit će Tamburaši Veritas.

Dani prvog hrvatskog piva, koji se tradicionalno održavaju dugi niz godina u Osijeku, dani su koje čekamo s osmijehom na licu. Najpoznatiji pivski šatori, kojima odjekuje dobra glazba, pod kojima se služi fina klopa i piju se vrhunska piva Osječke pivovare, s nestrpljenjem broje dane do postavljanja na lijevoj obali Drave.

Cijena ulaznice:
–  jednodnevna 10 eura
– festivalska 40 eura.

I ove godine ulaznice u pretprodaji možete potražiti na www.eventim.hr i na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima. Prodajna mjesta nalaze se na poveznici: https://www.eventim.hr/hr/outlets/

Na dane održavanja koncerata ulaznice će se moći kupiti na blagajnama na ulazu. >> Željko Bebek otvorio Dane prvog hrvatskog piva 2022. >> Dani prvog hrvatskog piva: Druga večer uz Harisa Džinovića >> Dani prvog hrvatskog piva: Treća večer uz Bajagu >> Dani prvog hrvatskog piva: Četvrta večer uz Lexington >> Dani prvog hrvatskog piva: Veseli kraj uz Joleta

Cijena piva na Danima prvog hrvatskog piva bit će poznata uskoro, a do piva ćete moći doći kupovinom bonova na označenim mjestima.

Pred nama je uvijek veselo i raspjevano druženje uz Osječko, stoga se veselimo puno boljim danima koje ćemo provesti zajedno. Vidimo se u Osijeku, na lijevoj obali Drave.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari