25. studenog

Ali nije to još gotovo… Kud Idijoti tribute band dolazi u Exit

Po ocjenama kritike, ovaj bend zvuči toliko uvjerljivo, da ih neki nazivaju i reinkarnacijom samih Kud Idijota

LUTKE NA KONCU je grupa iskusnih beogradskih glazbenika koja ima za cilj da pjesme legendarnih Kud Idijota i dalje žive. Po ocjenama kritike, ovaj bend zvuči toliko uvjerljivo, da ih neki nazivaju i reinkarnacijom samih Kud Idijota.

Tokom prethodne godine bend je postao i neka vrsta zvaničnog Kud Idijoti tribute-a jer nastupaju gotovo na svakoj promociji knjige legendarnog basiste Nenad Marjanović Fric – “Moj život sa Idijotima”.

Do sada su već imali stotinak nastupa širom regije a među najuspješnijima bili su oni u Puli, Zagrebu, Splitu, Novom Sadu, Nišu, Nikšiću, Šabcu…

Atmosferu će zagrijati mlade Osječke Punk-Metal zvijezde u usponu, Galanthus dok će se za DJ pultom prije i poslije bendova nalaziti znano osječko lice, DJ Renđer DeMorales (aka Čaki).

Galanthus nastaje krajem 2021. godine kada se postavi Tri Kitare pridružio Matej Bek na bas gitari. Počeli su sa obradama domaćih i stranih rock pjesama, no vrlo brzo prelaze na heavy metal, punk, trash metal itd. Ubrzo zatim dolaze i njihove nove autorske pjesme, koje, uz stare i danas izvode na svojim svirkama. Kako doznajemo od organizatora ( Orgasmatron Schedule ) ovaj će događaj biti posvećen karizmatičnom pjevaču “Branku Č. Tusti” koji nas je pre rano napustio prije točno 10 godina.

Ulaznice za ovaj događaj biti će moguće kupiti isključivo na ulazu kluba Exit po cijeni od 50kn s početkom od 21h.

Ali nije to još gotovo…

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari