10. i 11. rujna

Antunovac: 1. Sportski vikend

Manifestacijom se nastoji promovirati zdrav način života, kretanje i sportove za sve uzraste, a posebice među djecom i mladima, te istovremeno predstaviti rekreativne potencijale Sportsko rekreativnog centra Antunovac

Prvo izdanje sportsko-rekreativne manifestacije Sportski vikend održat će se u subotu i nedjelju, 10. i 11. rujna 2022. godine u skate parku i na sportskim terenima u Antunovcu. Bogat sportski program u organizaciji Općine Antunovac započet će u 14 sati te će trajati do 18.30 sati.

Posjetitelje očekuje pregršt sportskih i zabavnih aktivnosti, a manifestacija je namijenjena za sve uzraste, ponajviše za djecu i mlade. Tenis, rukomet, boks i atletika samo su neki od sportova koji će se predstaviti na Sportskom vikendu te u kojima će se posjetitelji, kao i u ostalim sportovima kojih brojimo više od 25, imati priliku okušati te naučiti pravila uz savjete i upute trenera. Najmlađim posjetiteljima ovo će biti prilika za prve sportske korake te prvo upoznavanje s raznim sportovima. U nedavno izgrađenom Skate parku, posjetitelji će imati priliku sudjelovati i na BMX radionici gdje će se upoznati s BMX biciklom, vježbom kontrole, malim skokovima i teoretskim osnovama sporta.

Manifestacijom se nastoji promovirati zdrav način života, kretanje i sportove za sve uzraste, a posebice među djecom i mladima, te istovremeno predstaviti rekreativne potencijale Sportsko rekreativnog centra Antunovac. Kako bi se djecu školske dobi potaknulo na tjelesne aktivnosti izvan školskih okvira, potrebno ih je motivirati i potaknuti njihovo uključivanje u sportske klubove. Upravo je isticanje važnosti i dobrobiti tjelesnih aktivnosti glavna zadaća volontera i organizatora.

Uz dobro raspoloženje, savjetuje se da posjetitelji ponesu udobnu odjeću i obuću. Sudjelovanje na svim aktivnostima je besplatno, a detaljan raspored bit će objavljen na mrežnoj stranici te na društvenim mrežama Općine Antunovac.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari